Muzikaal thema ‘Het leven’

Fanfare de Maasgalm Elsloo neemt zondag 14 juli om 12.00 uur deel aan het Wereld Muziek Concours 2013 in Kerkrade. Op zullen wij het speciaal voor ons geschreven keuzewerk ‘Promise of Life’ ter gehore brengen, naast het inspeelwerk en het verplichte werk. Graag zouden we iedereen die geïnteresseerd is uitnodigen om ons te supporteren door te komen luisteren naar onze uitvoering, waarbij het leven centraal staat.

Drieënvijftig jaar na haar eerste optreden op het WMC te Kerkrade in 1958 heeft Fanfare de Maasgalm in 2011 besloten om deel te gaan nemen aan het WMC in 2013. Speciaal voor deze gelegenheid heeft de fanfare een compositieopdracht uitgegeven aan Kevin Houben. Deze schreef ‘Promise of Life’, welke haar première beleeft tijdens de uitvoering van Fanfare de Maasgalm onder leiding van Guido Swelsenop zondag 14 juli om 12.00 uur. Daarnaast wordt het verplichte werk Vita Aeterna van Alexander Comitas en het in speelwerk 't Leave van Guido Swelsen.

Zowel de compositie van Kevin Houben als de overige werken gaan over ‘het leven’. Beginnend bij de geboorte, spannende gebeurtenissen, de strubbelingen in het leven en tot slot het overlijden. Kortom drie mooie en aangrijpende verhalen die Fanfare de Maasgalm verwoord met muziek.

Tevens kunt u mee doen aan onze ludieke actie ‘Matensponsoring’. Vanaf € 25,00 kunt u een maat sponsoren van het speciaal voor Fanfare de Maasgalm gecomponeerde stuk ‘Promise of Life’. Afhankelijk van het aantal maten en het sponsorbedrag krijgt u een leuk aandenken voor uw goede daad. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website ( www.maasgalm.nl) of facebookpagina (www.facebook.com/fanfaredemaasgalm)

De fanfare nodigt iedereen uit om ons te steunen door te komen luisteren tijdens de uitvoering op het WMC. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om in Kerkrade te komen luisteren, kunt u ook naar de generale repetitie komen. Deze vindt plaats op donderdag 11 juli om 20.00 uur in het Maaslandcentrum te Elsloo.

Voor meer informatie:

www.facebook.com/fanfaredemaasgalm

www.maasgalm.nl